Webdesign

Met webdesign zijn wij groot geworden in Nijmegen en omstreken. Wij ontwikkelen WordPress en WIX websites met een uniek design en eigen karakter! Wij combineren voordelen van WordPress en WIX, zoals zelf inloggen en content aanpassen, met de creatieve vrijheid van een eigenzinnig en bruut design.

Webdesign kan jou veel energie en tijd kosten. Het goede nieuws is, je hebt opties.

WordPress

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte platform voor websites. Hier ontwerpen wij jouw website op. Niet het simpelste platform, maar het biedt wel de meeste functionaliteiten.

WIX

Ben jij op zoek naar een simpel platform om jouw website op te draaien? Kies dan voor WIX. WIX is super gebruiksvriendelijk voor als jij zelf texten of afbeeldingen wilt wijzigen.

Persoonlijk advies

Geen idee welk platform jij moet kiezen? Laat ons weten wat jouw wensen en ambities zijn en wat jouw kennisniveau van deze platforms is en wij geven jou een advies en de keuze.

Hét design!

Jouw website is jouw digitale visitekaartje. Uiteraard gaan wij voor een bruut en uniek design voor jouw website welke ervoor gaat zorgen dat jij meer conversies genereert.

Maatwerk

Wij werken niet met standaard website sjablonen die wij ‘invullen’ aan de hand van jouw teksten. Elke website die wij opleveren is maatwerk en wordt volledig compleet opgeleverd; incl. jouw teksten, gewenste huisstijl en afbeeldingen.

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan webdesign. Op basis van jouw wensen ontzorgen we je ook op het gebied van SEO. Ook helpen wij je met onderhoud, optimalisatie, het schrijven van blosposts en helpen we je met adverteren in Google.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!