Webdesign Nijmegen

BRUUT! webdesign is gespecialiseerd in het maken van moderne websites voor de vooruitstrevende ondernemer. Het ontwikkelen van een toffe, gebruiksvriendelijke, converterende website begint met een goed doordacht webdesign. Onze webdesigners werken intensief samen met online marketing specialisten om dit te realiseren.

Nijmegen webdesign - BRUUT! webdesign

Simpel & snel

Een website laten maken in Nijmegen kan simpel en snel bij BRUUT! webdesign. Wij voorzien jouw website van de laatste designtrends en een stevige SEO-basis. Omdat wij SEO toevoegen aan jouw website kunnen klanten jou gemakkelijk vinden.

Websites Nijmegen

BRUUT! webdesign maakt ook websites in Nijmegen. Het zelf bouwen van een website kost heel veel tijd en levert vaak weinig op. Een website is niet een document met plaatjes en tekst maar een platvorm wat jouw bedrijf representeert.

Als jij jouw website laat maken door webdesign Nijmegen krijg je niet alleen een professionele website maar een website dat bezoekers omzet tot betalende klanten. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van neuromarketing. Dit betekent het gebruik maken van bepaalde kleuren of pop-ups om de bezoeker aan te zetten tot een bepaalde actie.

Een website zorgt voor een professionele uitstraling, steeds meer mensen gaan eerst het internet af, voordat ze de telefoon pakken om te bellen of naar een fysieke winkel of plek te gaan. Zo biedt een goede website duidelijke en makkelijk terug te vinden informatie over uw bedrijf. Een sterke website nodigt de lezer uit om meer over uw diensten en/of producten te leren en er gebruik van te willen maken.

Webdesign Nijmegen - BRUUT! webdesign

Over Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Gelderland. Echt thuiskomen doe je pas als je over de Waalbrug of Oversteek rijdt en je de oude, vertrouwde Stevenstoren van Nijmegen ziet.

In Nijmegen vind je een Hogeschool en de Radboud Universiteit. Nijmegen staat bekend als studentenstad met veel bourgondiërs. Nijmegen kent veel restaurants en gezellige terrassen. En wie kent Nijmegen niet van de Vierdaagse die elk jaar in juli plaatsvindt?

Waarom webdesign Nijmegen?

Websites worden steeds belangrijker voor bedrijven, het is als het ware een online visitekaartje. Het laten maken van een website kost echter veel tijd en geld, daarom vinden wij het belangrijk dat bedrijven hun eigen online visitekaartje kunnen hebben, zonder gedoe of allerlei onverwachte kosten.

In 2019 zijn wij begonnen met BRUUT! webdesign in Nijmegen, waar we websites maken voor bedrijven in en buiten Nijmegen. Hieronder verstaan we niet alleen het opzetten van een website, maar ook alles daaromheen. Denk hierbij aan een host, domein, beveiliging, design, maandelijkse aanpassingen en volledige support achteraf. Je kunt jouw website laten maken bij BRUUT! webdesign en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is en gevonden wordt in Google.

Heb je al een mooie website en ben je op zoek naar een webdesign bureau uit Nijmegen die jouw website maandelijks onderhoud? Ook daarvoor kan je bij BRUUT! webdesign terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van o.a. WordPress websites. We kunnen jouw vindbaarheid in Google verbeteren en jouw website van de nodige updates voorzien, zodat jij dit zelf niet meer hoeft te doen.

Nijmegen Waalbrug - BRUUT! webdesign

Website laten ontwerpen Nijmegen

Verkopen gaat niet meer als vroeger. Steeds meer Nederlanders kijken eerst online voordat ze contact met een bedrijf opnemen. Deze klanten wil je natuurlijk niet missen! Zorg ervoor dat je online gevonden wordt door gebruik te maken van een website met een mooi design.

Via jouw website kun je jouw bezoekers vertellen wat je voor ze kan betekenen zonder dat je hier verder tijd en moeite in moet steken. Via het contactformulier of vermelde e-mailadres kunnen jouw bezoekers contact met je opnemen. De bezoekers weten al wat zij van jou kunnen verwachten dus willen eigenlijk meteen geholpen worden.

Met andere woorden de website verkoopt voor jou. Dat is makkelijk! Zorg ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk!

WordPress webdesign Nijmegen

WordPress is online software waarmee websites en blogs ontwikkeld kunnen worden. WordPress zorgt ervoor dat je alles makkelijk zelf kunt beheren. Het is erg gebruiksvriendelijk, wat er voor zorgt dat je weinig kosten na de ontwikkeling hebt omdat je heel veel zelf kunt.

WordPress was in eerste instantie een systeem voor het schrijven van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem en zoveel meer door de vele beschikbare plugins, widgets, thema’s en aanpasbaarheid van functionaliteit. Het systeem is open-source, dat betekent dat er momenteel honderden vrijwilligers bijdragen leveren om het beter te maken. WordPress is het grootse website-platform wereldwijd. Er zijn momenteel naar schatting 64 miljoen websites die WordPress gebruiken. Maandelijks bezoeken meer dan 400 miljoen mensen WordPress-websites.

Webdesign op maat in Nijmegen

Geen enkele website of ondernemer is hetzelfde. Heeft jouw onderneming behoefte aan een sterke maatwerkoplossing? Dan ben jij gebaat met niks minder dan de beste webdesign experts. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een grote diversiteit aan functionaliteiten dan ben je bij BRUUT! webdesign in Nijmegen aan het juiste adres. Wij bouwen jouw website op maat zodat jij als een professional jouw business online kunt runnen.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!