SEO

“Hoe komt mijn website bovenaan in Google?” Deze vraag horen wij vaak en hier kunnen wij jou bij helpen! SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Met andere woorden: jouw zichtbaarheid in Google. Bij het ontwerp van jouw website houden we desgewenst rekening met alle facetten van SEO. Heb jij al een brute website en zoek je alleen een bureau die jouw SEO uit handen neemt? Dan zetten wij graag onze experts op jouw project!

Hoger in Google met sterke content? Het goede nieuws is, je hebt opties.

Ongeacht platform

Wij zijn ervaren in vele soorten platforms waarop websites draaien. Of jij nu jouw website hebt draaien op WordPress, WIX, Jimdo, One, Mach3Blocks, etc, wij vinden daar met onze ervaring onze weg gemakkelijk in.

Keywords

Waarop jij in Google gevonden wilt worden is natuurlijk aan jou, maar wij doen ook keywordonderzoek voor je! Op basis van de keywords (zoekwoorden) passen wij jouw website volledig aan zodat jij beter gevonden wordt in Google.

Content is KING

Vanzelfsprekend schrijven wij zelf de content en zorgen wij ervoor dat jij unieke teksten, afbeeldingen, etc. krijgt op jouw website. Met onze creativiteit en het onderzoek naar het gewenste onderwerp, creëren wij een unieke en goed vindbare website.

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij ontzorgen je ook op het gebied van webdesign, onderhoud en optimalisatie. Ook helpt ons team jou met het het schrijven van sterke blosposts.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!