Over ons

Net zoals jij waren wij jaren geleden ook op zoek naar een website die hard voor ons werkt, omzetverhogend is, onze potentiële klanten goed informeert en een goed beeld geeft van onze werkzaamheden. Met onze online marketing achtergrond zijn wij in 2019 begonnen met webdesign en online marketing en hebben we inmiddels 50+ klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen.

Webdesign - BRUUT! webdesign

Gestart vanuit passie, voortgezet met liefde

Wij zijn BRUUT! webdesign. Een webdesign bureau uit Nijmegen met de focus om jouw website voor jou te laten werken, jouw omzet te verhogen en jouw (potentiële) klanten een toffe en goede eerste online indruk te geven. Wij werken met WordPress en WIX voor het design van jouw nieuwe website. Daar kunnen wij bijna alles mee.

Wij onderhouden en optimaliseren responsive websites voor alle branches met een focus op ZZP’ers en het MKB. Daarnaast schrijven wij ook SEO-waardige blogteksten en nemen we SEO (zoekmachineoptimalisatie) volledig uit handen, zodat jouw website hoger komt in Google en beter vindbaar wordt. Creativiteit, service en snelheid zijn onze sterkste punten.

Opgericht in 2019 en 50+ tevreden klanten verder, zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en tofste trends op het gebied van webdesign. Wij doen waar we goed in zijn en dat doen onze klanten ook. Dat is onze manier om elkaar te versterken. Webdesign is altijd onze passie geweest; draaien aan die knoppen tot we het beste resultaat hebben en een tevreden klant hebben. Nu werken we met veel liefde aan opdrachten van onze klanten.

Bij BRUUT! webdesign werken we met korte lijnen en zijn we zeer betrokken bij onze klanten. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Kan jouw website wel een boost gebruiken en zoek je een webdesign bureau in Nijmegen en omstreken die verder kijkt dan ‘gewoon websites maken’? Stop met zoeken en vraag direct een consult aan!

Creatief en snel - BRUUT! webdesign

Onze waardes

Samen gaan we aan de slag voor jouw brute, nieuwe website, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en blogposts aan de hand van onze waardes.

Creativiteit

Met onze creativiteit bereiken we het WOW-effect van jouw website. Dit doen we niet alleen door een bruut design voor jouw website neer te zetten, maar ook door zoekmachineoptimalisatie zo in te zetten dat jouw website gevonden wordt in Google op bepaalde keywords.

Service

Service staat bij BRUUT! webdesign hoog in het vaandel. Heb jij vragen over het design of de techniek van jouw website? Wil je weten wat we kunnen verbeteren om beter gevonden te worden in Google? Heb je hulp nodig als je zelf aan de slag gaat met jouw teksten? Wij helpen je graag!

Snelheid

Je wilt niet alleen een snelle website, maar ook een webdesign bureau waarmee je snel kunt schakelen. En niet te vergeten: een website die snel wordt opgeleverd! Wij kunnen jouw website binnen 2 weken live zetten, indien jij alle teksten bij ons tijdig aanlevert.

Waar we goed in zijn

Webdesign

Onderhoud & Optimalisatie

Blog

SEO

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!