Ons werk

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Neem hieronder een kijkje in enkele uitgelichte projecten van ons portfolio en klik op de websites die je live wilt bekijken.

Uitgelichte projecten

RSVP websites voor bruiloften

WEBDESIGN – SEO – BLOG

Voor Bruiloft Website hebben wij een website gemaakt waar verloofde stellen een RSVP website voor hun bruiloft kunnen aanvragen. Alle designs zijn live te bekijken. Deze website is gebouwd in WordPress.

Restaurants Nijmegen - Bruut Webdesign

Alle restaurants in Nijmegen

WEBDESIGN – SEO

Samen met Restaurants Nijmegen hebben wij een WIX website ontworpen die alle restaurants van Nijmegen overzichtelijk weergeeft. We hebben de website opgebouwd met dynamische pagina’s en filters.

Boostum - Bruut Webdesign

De zoekmachine voor ZZP'ers

WEBDESIGN

Met de eigenaar van Boostum hebben wij een WordPress website ontworpen waar ZZP’ers (online marketeers, webdesigners, etc.) zich kunnen aanmelden om meer opdrachten te krijgen. Deze website is gebouwd met dynamische pagina’s en een filtersysteem.

YuuX - Bruut Webdesign

Verloskundigen praktijk Wijchen

WEBDESIGN – ONDERHOUD & OPTIMALISATIE – SEO

Verloskundige Praktijk YuuX in Wijchen heeft een WordPress website waarvoor wij het onderhoud en de optimalisatie uit handen hebben genomen. We hebben een API-koppeling gemaakt voor de reviews en de vindbaarheid in Google verbeterd.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!