Onderhoud & Optimalisatie

Of jouw website nu draait op WordPress, WIX, Jimdo, One, Mach3Blocks of ieder ander platform, onze specialisten zijn bedreven in het onderhouden en optimaliseren van elke website. Zoek je een bureau die maandelijks jouw website update met nieuwe content of ben je op zoek naar een bedrijf die jouw online zichtbaarheid in Google verbetert? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het bijhouden en verbeteren van jouw website tijdsintensief? Het goede nieuws is, je hebt opties.

Ongeacht platform

Wij zijn ervaren in vele soorten platforms waarop websites draaien. Of jij nu jouw website hebt draaien op WordPress (ongeacht het thema), WIX, Jimdo, One, Mach3Blocks, etc, wij vinden daar met onze ervaring onze weg gemakkelijk in.

Onderhoud

Met het onderhoud van jouw website bedoelen wij het maken van aanpassingen aan jouw bestaande website. Niks overstappen naar een nieuw platform, maar gewoon de gewenste aanpassingen doorvoeren. We’ve got your back!

Optimalisatie

Mocht jouw website een update qua design nodig hebben of misschien wel voor jouw vindbaarheid in Google (SEO: zoekmachineoptimalisatie), dan staat ons team te popelen!

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan website onderhoud en optimalisatie. Wij ontzorgen je ook op het gebied van SEO. Ook helpen wij je met het het schrijven van blosposts en helpen we je met adverteren in Google.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!