Blog

Blogposts kunnen jouw bedrijf helpen aan een betere vindbaarheid in Google en meer engagament en commitment van jouw (potentiële) klanten. Heb jij geen inspiratie, tijd of energie om jouw eigen blogposts te schrijven, maar ben je je ervan bewust hoe belangrijk dit is? Zet dan onze experts in om deze blogposts voor jouw bedrijf te schrijven. Onze blogexperts zijn hier bedreven in!

Hoger in Google met sterke blogposts? Het goede nieuws is, je hebt opties.

Ongeacht platform

Wij zijn ervaren in vele soorten platforms waarop websites draaien. Of jij nu jouw website hebt draaien op WordPress, WIX, Jimdo, One, Mach3Blocks, etc, wij vinden daar met onze ervaring onze weg gemakkelijk in.

Keywords

Waarop jij in Google gevonden wilt worden is natuurlijk aan jou. Op basis van die keywords (zoekwoorden) schrijven wij blogposts voor jouw website. Heb je geen idee op welke keywords jij gevonden wilt worden, dan kunnen wij hier suggesties in doen.

Taal

Ben jij op zoek naar blogposts in het Nederlands, Engels, Duits of een andere taal? Wij hebben veel internationale copywriters in ons netwerk. De meest gekozen talen zijn Nederlands en Engels, maar ons schrik je niet af met de Franse taal.

Unieke tekst

Vanzelfsprekend schrijven wij zelf de content en zorgen wij ervoor dat jij een unieke blogpost van ons ontvangt. Met onze creativiteit en het onderzoek naar het gewenste onderwerp, verstrekken wij een unieke en SEO-waardige blogpost.

Lengte blogpost

Jij bepaalt zelf de lengte van de tekst voor jouw gewenste blogpost. Zoek je 350 woorden of misschien wel een blogpost van 2 A4’tjes? Wij maken er een mooi, SEO-waardig verhaal met impact van.

Volledige ontzorging

Natuurlijk doen we veel meer dan website onderhoud en optimalisatie. Wij ontzorgen je ook op het gebied van SEO. Ook helpen wij je met het het schrijven van blosposts en helpen we je met adverteren in Google.

Laten we beginnen

Klaar voor een grote verandering? Let’s Build this Thing Together!